Olika typer av torkpapper

Det finns en mängd olika sorters torkpapper. Det finns olika bredd och tjocklek på pappret. Och det kan ha varierad färg och kvalitet. Det vanligaste är vitt papper med ett, två eller tre lager. Ju fler lager desto högre kvalitet. Du bör också se efter om pappret är miljömärkt eller inte. Betalar du lite mer kan du få ett bättre och mer högkvalitativt papper. Handdukspapper är en form av torkpapper som är lite mer rejält och högkvalitativt. Det passar utmärkt även för att tvätta av sina händer. Man bör dock verkligen se upp med att spola ner det i toaletten eftersom det kan orsaka stopp. Ofta används handdukspappret på offentliga toaletter för att besökarna ska kunna torka sina händer efter att ha tvättat händerna efter toalettbesöket. Många besökare uppskattar den lite mer rejäla känslan.

Torkpapper

Lista på typer av papper

1-lagers vitt, brett eller smalt
2-lagers vitt, brett eller smalt
3-lagers vitt, brett eller smalt
1-lagers vitt, miljömärkt, brett eller smalt
2-lagers vitt, miljömärkt, brett eller smalt
3-lagers vitt, miljömärkt, brett eller smalt
Torkrullar
Handdukspapper, Z-vikning
Handdukspapper, M-vikning